i-Tech Târgu Mureș Workshop

   

     Universitatea Cultural-Științifică (UCS) este un centru educațional de formare și reformare profesională și este un promotor consecvent al învățământului dual din Municipiul Târgu Mureș.
În acest sens, depunem eforturi în mod constant pentru menținerea legăturilor cu mediul de afaceri și reprezentanții învățământului preuniversitar. Împreună cu Consiliul Local și Primăria Tîrgu Mureș am pus bazele unui Centru Tehnologic care să îmbine teoria cu practica, de aceea, avem plăcerea de a vă invita la inaugurare și de a participa în cadrul primei ediții a evenimentului i-TECH Mureș Workshop ce va avea loc în 24 octombrie, strada Gheorghe Doja, nr. 250, Târgu Mureș.
Acest concept pe care l-am creat conturează ideea de inovare-Tehnologie-Educație-Cercetare-Smart Home, iar tema evenimentului este ”Tendințe actuale în automatizări (robotică)”.
Dorim să descoperim împreună talente ce vor să se afirme în domeniul tehnic, să concretizăm noi perspective și viziuni și să fructificăm relațiile dintre învățământul universitar, preuniversitar și mediul de afaceri în domeniul tehnic.
În cadrul evenimentului vor participa – cu standuri și cu prezentări – instituții de învățământ superior, licee și mediul de afaceri.

Vă așteptăm cu drag!