Spray varice. Varice : Farmacia Tei online

Livariz (Varice) - ucstgm.ro

cum sa nu câtigai vene varicoase la locul de munca

Prezentare Livariz: Livariz Cu Livariz va luati adio de la toate acele simptome suparatoare ca picioare grele, umflaturi, vanatai, dureri, crampe sau furnicaturi. Datorita celei mai recente inovatii tehnologice bazata pe criogenie, laboratoarele Eternelle Varitek Pharma au reusit sa va aduca la indemana Livariz!

Livariz Anti Varice Crema 100 ml+Spray 100 ml Telestar

Acesta, datorita compusilor sai unici Varitek 1 si Varitek 2, contribuie la imbunatatirea circulatiei sangvine, stimuleaza circulatia sangelui la nivelul membrelor inferioare si intareste peretii venelor atenuand astfel inflamatiile si varicele. Un set contine: Spray-ul pentru picioare si glezne Livariz si crema pentru picioare Livariz Cand aplicati spray-ul Livariz, temperatura picioarelor scade cu pana la aproximativ 9 grade Celsius.

mazi din variaia varicoasa în timpul sarcinii

Astfel, picioarele incep sa se relaxeze, imflamatiile dispar, iar sangele incepe sa circule normal prin vene. Pentru ca sangele poate circula normal prin vene, acestea nu se vor dilata in exces, cauzand picioare inestetice. In acelasi timp, compusul Varitek din Livariz patrunde in profunzime in pielea picioarelor si are o actiune puternicã de calmare si relaxare.

varicoz comprimate rating

Uitati de tratamentele dureroase si scumpe! Daca va simtiti picioarele obosite sau daca vreti ca atenuati simptomele cauzate de variceatunci Livariz este solutia ideala pentru dumneavoastra! Mod de administrare: Varianta spray varice recomandat : dimineata se aplica mai intai spray-ul si dupa absorbtie aprox minutecrema Varianta 2: dimineata se aplica crema si seara spray-ul sau invers.

tratamentul laser al venelor varicoase ale extremitailor inferioare

Ingrediente Spray: Apa demineralizata, alcool denaturat, troxerutina, ulei essential de lavanda, Spray varice plus. Ingrediente Crema: Ap demineralizata, ulei mineral, palmitat d eizopropil, acid stearic, monostearat de glycerol, Tween 20, Legatifalcool cetilic, German plus, trietanolamina, diazolidinil-uree, ulei essential de lavanda, extract d ementa, carbopol, butyl-hidroxi-toluen, EDTA, violet.

bandaj elastic din varicoza

Mod de prezentare: set ce contine un spray si o crema Producător:.

Informațiiimportante