Curs GRATUIT de operator CNC cu ofertă de LOC DE MUNCĂ la terminare cursului

Curs GRATUIT de operator CNC cu ofertă de LOC DE MUNCĂ la terminare cursului

Ocazie unică: Curs GRATUIT de operator CNC cu ofertă de LOC DE MUNCĂ la terminare cursului

Universitatea Cultural Științifică in parteneriat cu IMATEX SA inițiază o campanie unică prin care dă posibilitatea celor interesați să beneficieze gratuit, respectând anumite condiții, de cursurile teoretice și practice de operator CNC (operator mașini unelte cu comandă numerică), un curs în valoare de 4500 RON. La terminarea cursului compania IMATEX oferă locuri de muncă cu începere imediată și salariu competitiv.

Mașinile unelte cu comandă numerică computerizată (CNC) sunt mașini de prelucrare mecanică superperformante; (freză, mașină de găurit, strung etc., sau toate acestea la un loc). Cele mai moderne unități de producție, din diverse zone industriale (metal, lemn, plastic), dețin mașini de prelucrare mecanică operate numeric, iar pentru a lucra pe un astfel de sistem tehnic, este nevoie de cunoștințe de prelucrare prin așchiere, reglare, mecanică, cunoștințe (teoretice și practice) ce pot fi obținute în prin frecventarea acestui curs, certificatele de pregătire profesională obținute la terminarea acestei pregătiri asigurând accesul pe piața muncii din UE și România.

Csegzi Sándor, directorul Universității Cultural Științifice:

„Universitatea Cultural Științifică este o instituție cu istorie de peste 50 de ani, dar se adaptează la cerințele pieței forței de muncă. Există o nevoie mare pentru operatori pe mașini unelte cu comandă numerică, care este o meserie relativ nouă, dar de o perspectivă deosebit de mare. Universitatea noastră pregătește forță de muncă pentru industrie. Politica educației noastre constă în acomodarea la cerințele cursanților cu elasticitate foarte mare în ceea ce privește instruirea cât si orarul. Aceste cursuri practic pregătesc tineri sau mai puțin tineri prin calificare sau recalificare pentru locuri de munca deja oferite, și dacă există un interes reciproc, putem asigura loc de munca stabil cu salarii competitive. În aceste condiții cursul este gratuit. Cursurile sunt acreditate de către Ministerul Muncii și Educației și sunt recunoscute în țările Uniunii Europene.”

Cetănaș Natașa, directoarea companiei Imatex:

„Angajatul ideal are liceu absolvit (diploma de bacalaureat nu este necesar), are cunoștințe de operare pe calculator PC, are un simț tehnic, și o fascinație pentru mașini, iar dorește un loc de munca stabil, cu venituri competitive. Condițiile de muncă sunt conforme cu standardele Uniunii Europene, iar în perioada de formare oferim salariu minim pe economie, însă după formare, în funcție de realizări, etapizat se poate ajunge și la 3000 RON. Există condiții de avansare profesională: anual are loc o evaluare din partea șefilor direcți, și pe baza acestor evaluări angajații pot avansa pe scară de salarizare, și pot opta și pentru funcția de maistru.”

Pentru mai multe informații sau înscriere sunați la numărul de telefon: 0265-251-118 sau scrieți un e-mail pe contact@ucstgm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *